Nyelv választás
ÉRTÉKESÍTÉSFŰSZERES LAKÓKERTSZERZŐDÉSI FELTÉTELEKAKCIÓGALÉRIA

Fűszeres Lakókert

Cserszegtomaj község Budapesttõl 190 km-re, Magyarország legfejlettebb, Nyugat-dunántúli régiójában, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park határán fekszik. A falu kora középkori eredetére vall a település több dombtetõt elfoglaló, házcsoportos szerkezete. Lankáiról csodás kilátás nyílik a változatos Pannontájra és az ezüstösen csillogó Balatonra.

Cserszegtomaj a nyugalom, a pihenés, a tájjal való csendes együttélés szigete. Festõi környezetben, a Keszthelyi hegység délnyugati részén, Közép-Európa legnagyobb melegvízĂ» tavától 4 km-re, a gyógyfürdõjérõl méltán híres Hévíztõl 3 km-re terül el. Fekvése ideális lehetõséget nyújt a túrázás, kirándulás, a kerékpározás és a lovaglás szerelmeseinek.

Megközelítési lehetõségei kiválóak. Mindössze 15 perces autóútra van az M7 autópálya balatonkeresztúri leágazásától és a Balaton Airport-tól egyaránt. A vonattal, a Balaton fõvárosának, Keszthelynek vasútállomására Zala InterCity-vel érkezõk még rövidebb idõ alatt érhetik el a falut.

Cserszegtomajt környezeti szépsége, jó levegõje miatt egyre többen keresik fel, vagy építenek itt lakást, üdülõt. Bizonyára Magyarország Európa-hírĂ» gyógyfürdõihez (Hévíz, Kehida, Zalakaros) és a barokk kisvároshoz, a nagyszerĂ» turisztikai és bevásárlási célponthoz, Keszthelyhez való közelsége is közrejátszott abban, hogy 2005-ben Budapest után a legtöbb külföldi éppen ebben a kis faluban vásárolt új házat magának.

A „FĂ»szeres Lakókert” a község déli részén, közel két hektáron 12 kétlakásos házat foglal magában. Területérõl szép kilátás nyílik a Keszthely tornyai mögött csillogó Balatonra. A község központja, a polgármesteri hivatal, az iskola, a katolikus templom, az üzlet és az autóbusz megállója mintegy öt perces sétát igényel. A falu számos étteremmel, panzióval, fizetõ-vendéglátó hellyel, kempingekkel is rendelkezik. Fontosabb ügyeinket, nagyobb bevásárlásainkat a kistérség központjában, a 4-km-re elterülõ – egyébként egyetemmel, színházzal, múzeumokkal és modern kórházzal is rendelkezõ - Keszthelyen intézhetjük.

Házainkat hagyományos szerkezeti elemekbõl, egy és kétszintes formában, igény szerint kulcsra-, ill. szerkezetkészre építjük. Minden lakáshoz garázs és terasz, legtöbbjükhöz pedig külsõ tárolóhelyiségek is tartoznak. A Lakókert egységes építészeti elveken nyugvó, ám épületenként változatos képet mutatva jól illeszkedik új építésĂ» családi házakból álló környezetébe.

Kattintson a ház részletes adataiért!
Kattintson a montázson a ház képére, vagy az „Összes ház adatlapja” feliratra, hogy a részletes információt megadhassuk Önnek! Köszönjük.